Slingor

Hej på er 🙂

Idag fick jag ta mig ur sängen tidigare än jag gjort på länge. Jag hade äntligen tid hos frissan för att göra slingor (kl 12). Tanken var att jag skulle dit i december, men på grund av att det krockat med läkarbesök, röntgen + dåligt mående har det inte blivit av.

Lyckades få på mig lite smink, det var 2 månader sedan senast. Ville inte sitta och se mig själv i spegeln i det där starka ljuset ofixad, jag ser trött och sliten ut.

Jag har känt mig som en skruttis i månader av flera orsaker. Nu trodde jag att jag skulle fixa att ta mig iväg. Jag fick skjuts dit och blev hämtad. När mitt hår inte har slingats på nästan ett halvår så blir det ofräscht på en gång. Dålig kombo att behöva tvätta håret ofta, när det känns som ett stort projekt med tanke på utmattningen.

Jag är otroligt trött så imorgon blir det inte många knop gjorda. Även om jag bara har suttit i en frisörstol idag så räcker det. Nöjd är jag och äntligen ljus i håret 🙂

Före och efter. Slingat, klippning får vänta ett tag till.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”Slingor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *