Planterat om

Hej på er 🙂

Även fast jag är trött bestämde jag mig för att plantera om pelargonerna idag. Är inte många som klarade vintern i min mörka garderob. Vissa har jag chansat med och gett ny jord fast dom ser väl skruttiga ut, tiden visar om dom tar sig.

Jag har haft två pelargoner på fönsterbrädan i ”lila rummet” som mådde bättre. Dom klippte jag ner och gav ny jord. Blev 6 sticklingar av det jag klippte bort. Även om jag får ont i ryggen av att hålla på så finner jag ro i det. Vet att det kommer kännas imorgon.

Dom senaste dagarna har det varit glashalt ute, det gör att jag drar mig för att ta en promenad. Ikväll ska jag gå en kort runda med en vän, behöver friskluft. Sedan hem och duscha och mysa med mina grabbar innan det är dags att sova ♥

Några rosor på köksbordet.

Hoppas ni har haft en bra dag och får en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *