Min lilla prins

Hej på er 🙂

Strax före 21 igår gick jag och mötte min vän som bor 5 minuter härifrån. Hon hade inte varit hemma på eftermiddagen och jag ville överraska henne med en bukett blommor. Vi brukar inte ge varandra något på Alla hjärtans dag, men i år kände jag att jag ville att hon skulle få lite extra kärlek. Hon blev glad och vi stod ute en stund och pratade.

Sedan gick jag hem till min man och vi myste ner oss i soffan ♥

Morgonen idag började med ett leende 🙂 Viggo var på härligt humör och hade smyckat ut sig, han var otroligt söt och go. Mormor kallade honom för ”sin älskade lilla prins”. När han och pappa hade gått till förskolan la jag mig och vilade.

Igår hade dom större barnen bakat muffins och bjudit dom mindre på. Viggo var glad att han hade fått en muffins. I morse fick jag höra att grabbarna ska baka muffins ikväll. Sedan har vi tänkt äta goda räksmörgåsar, det blir mer fira ikväll än det var igår.

Nedersta bilden hade pappa tagit (redigerad av mig) Översta tog jag när jag kom ner i morse och såg sötnosen som var på charmigt humör ♥ ♥ ♥

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *