Alla hjärtans dag

Hej på er 🙂

Två dagar i rad har jag inte kommit upp när klockan ringt vid 10,30, jag är så trött.

Igår gick jag och mötte pappa och Viggo när han kom åkandes i pulkan från förskolan, han blev glad när han såg mig 🙂 Eftersom vi ändå var ute gick vi en kort promenad,  sedan lekte vi en stund på baksidan. Jag fick lite dagsljus och kände mig nöjd.

När jag skulle gå och duscha blev Viggo ledsen, han är extra mammig just nu. Jag sa att om jag duschade så kunde jag natta honom senare. Det hjälpte sådär, pappa fick trösta och skingra hans tankar. Nattningen tog tid, jag trodde att han sov, men då sa han ”Mamma filten”. Han brukar vilja variera täcket med en filt för han blir varm.

Han somnade till slut och jag kom ner till nypoppade popcorn. Vi kikade på en serie som är våran standard avrundning, jag tycker om att avsluta kvällarna så.

Blev en repris idag, jag mötte grabbarna när dom kom från förskolan och vi tog en promenad. Inte så mycket ”firande” här mer än att vi har köpt en fin ros. På alla hjärtans dag 2012 förlovade vi oss, tiden går ♥ Blir mys med god mat i morgon i stället.

Jag har fått fina teckningar av Viggo, mycket är målat med rosa 🙂 ♥

Ikväll sa jag till Viggo att pappa kunde läsa för honom och att jag skulle duscha och ta över nattningen när jag var klar, då hade han redan kommit till ro. Han ropade efter mig när jag skulle klä på mig, men nöjde sig när jag sa att det går bra med pappa.

Kram på Alla hjärtans dag ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *