Räven

Hej på er 🙂

Igår kväll orkade jag egentligen inte lämna soffan. Men efter vi hade ätit middag skulle Viggo och pappa gå ut, jag blev övertalad att följa med.

Vi tog en kort promenad och Viggo fick åka spark. Efter vägen tänkte jag ”Är det en hund som är ensam på gångvägen, nä det kan det inte vara, vilken yvig svans”. Det var en jättefin räv 🙂 Den verkade inte speciellt rädd, tror den letade mat. Jag blev lycklig en bra stund, jag älskar djur och rävar är en favorit. Nöjd att jag tog mig ut.

Sedan mamma blev ängel förknippar jag henne med trollsländor och rävar ♥

Glömde skriva det i söndags. När vi hade ätit middag med Viggos farmor skulle hon åka hem. Viggo ville så gärna ha henne kvar längre, då sa han: ”Farmor, du måste vila på maten”. Våran goa smarta kille, det var värt ett försök i alla fall.

Jag har bara vilat idag, är inte i någon vidare form. Hoppas Viggo är på gott humör när han kommer hem. I morse ville han inte kliva upp, trött kille.

Härligt med ljuset.

Önskar er en trevlig em/kväll.

2 svar på ”Räven

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *