Vintervilan

Hej på er 🙂

Idag hade jag nog kunnat legat kvar i sängen till 14, men strax efter 11 masade jag mig upp och åt frukost. Jag vet att utmattningssyndrom kan ta lång tid och är olika för alla. Försöker att inte bli stressad för att jag inte ser vändningen… än…

Solen skiner, tänkte att jag skulle klä på mig och gå ut på altanen. Men det stannade vid en tanke. Jag har hemsk hosta, skallebank och snyter mig hela tiden. Pysslade med blommor i stället och har kört igång en maskin tvätt, det är ungefär vad jag orkar.

Gör mitt bästa för att suga i mig av små saker som kan ge glädje. Efter att ha pratat om pelargoner med svärmor igår, så har jag tagit fram dom som inte såg stendöda ut efter vintervilan. Vi har ingen bra förvaring så dom har fått stå i min garderob där är det ganska svalt. Jag är glad om jag lyckas få liv i någon av dom.

Det tog en stund att plocka bort alla vissna blad, lite som terapi-göra 🙂

Älskade pelargoner, favoriten är Mårbacka ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.