Snögubbe

Hej på er 🙂

Jag har varit så otroligt trött senaste tiden, det känns som jag skulle kunna sova och vakna framåt våren. Efter jag hade ätit frukost gick jag ut till mina grabbar som var på baksidan, dom hade gjort en snögubbe. Jag glad när jag tar mig ut och får friskluft. Det har inte blivit några promenader, jag är fortfarande riktigt förkyld.

Det har töat under dagen så snögubben har redan smält en del. När Viggo vaknade efter sin middagslur var hans farmor här. Sällan har han flugit upp ur sängen så fort 🙂 Hon har lekt med honom i någon timme och hon åt middag med oss. Härligt att se honom så glad och nöjd, han skulle kunna vara med farmor hur länge som helst.

En bra dag, trotts att jag är trött hela tiden.

Idag sa Viggo att jag fick ta bilder på honom ♥

Hoppas ni har en skön söndag.

4 svar på ”Snögubbe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *