Gråväder idag

Hej på er 🙂

Igår efter Viggo hade sovit middag var han blek och hängig. Han gnällde över magen och åt inte bra på hela dagen. Det går magsjuka på förskolan så jag blev skraj för att han skulle få det. Välling brukar oftast gå i, men inte ens det ville han ha.

När han hade somnat på kvällen myste vi ner oss i soffan och åt popcorn framför en serie. I natt när Viggo vaknade och jag skulle hämta honom sa han ”Nu är jag inte sjuk i magen längre”. Han sov till 6,40 i morse och började dagen med att prata konstant med mig i 8 minuter 🙂 Idag har han varit piggare och fått i sig lite mer att äta, skönt.

Min man har också känt av något i kroppen ett tag och jag är fortfarande rejält förkyld. Vi tar det lugnt och myser så gott vi kan, hoppas det går åt rätt håll för oss nu ♥

Ikoz ville vara med på bild 🙂

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *