Blå himmel och gnistrande snö

Hej på er 🙂

Förkylningen håller i sig och har satt sig i bihålorna som det brukar göra för mig.

Jag har varit inne ett par dagar så jag gick ut på altanen i ca 20 min. Skönt att se solen och andas friskluft en stund. Jag matade skatorna med bröd som min man inte tyckte om. Dom vet att dom får mat av mig, jag hinner bara gå in så kommer dom.

Ikoz var go och strök sig runt mina ben när jag skulle vattna blommor i ”lila rummet”. Jag satte mig på golvet för att klappa honom och ställde vattenkannan bredvid. Nyfiken som han är stoppade han ner huvudet i kannan och fastnade. Han fick smått panik och tog sig snabbt lös, samtidigt hällde han ut nästan allt vatten på golvet.

Kunde inte hjälpa att jag skrattade, det var mindre roligt att ta reda på. Tror att han skämdes och blöt blev han. Det är bara Ikoz som lyckas med sådant. Världens goaste katt, men han är inte så smidig 😉 Dom håller mig sysselsatt ♥

Hoppas veckan har börjat bra för er.

2 svar på ”Blå himmel och gnistrande snö

    • Ja dom är som balsam för själen Sofia 🙂 Blött blev det, bara att gilla läget och ta reda på efter honom. Har tänkt lite extra på dig idag, så det var roligt att du skrev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *