Mer snö

Hej på er 🙂

Jag har blivit rejält förkyld och har ingen energi alls idag.

Det har snöat massor i två dagar. Det var ungefär lika förra året den här tiden, då hade vi mammas hus att tänka på, jag är tacksam att vi slipper det denna vinter. I natt har jag drömt om mamma och huset igen, jag var ledsen. Saknar henne så mycket ♥

När jag klev upp för att äta frukost gick Viggo och pappa ut och skottade snö. Viggo älskar att vara ute, det är bra. Jag längtar tills jag orkar ta mig ut.

Igår tittade jag på Mello, min man tittade med ett halvt öga 🙂 Mina favoriter gick vidare. Det märktes att Wiktoria sjöng sin låt direkt från hjärtat, jag hade kunnat fälla en tår. Hon har en riktigt bra röst. Sedan kikade vi lite på en serie innan vi gick och la oss.

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *