Februari

Hej på er 🙂

Viggo var på härligt humör igår kväll och mammig. Han gillar fortfarande att dammsuga och ville att jag skulle titta på honom. Han hoppade upp i mitt knä flera gånger och jag fick goa bamsekramar och vi lekte lite i hans rum. Efter han hade badat och jag duschat åkte pappa och handlade. Jag läste bok och nattade Viggo. En bra kväll ♥

Jag hade svårare att slappna av när vi skulle sova p.g.a. magsjukan som går på förskolan. Kan inte hjälpa det, jag blir på helspänn och reagerar starkare på minsta lilla ljud. Viggo lät och hostade några gånger, men sov hela natten i sin egen säng.

I morse när pappa lämnade honom sa fröken ”Idag spelar vi rysk roulette”. Det var ett till barn som hade blivit sjuk hemma under kvällen/natten, dom väntar väl bara på nästa. Vi säger nej tack, den här familjen ska klara sig! Vi har så det räcker ändå.

Jag har känt av halsen flera mornar, sedan har det gått över. Igår hade jag ont i halsen hela dagen och idag är det sämre. Jag har kanske fått bacillerna som Viggo hade. Dricker varmt och försöker kurera, vill så gärna att vi får en bra och mysig helg.

Ikväll blir det ”rulle” som Viggo säger, tacos. En av hans favoriträtter 🙂 Snart kommer han hem, något tidigare än vanligt. Skönt på en fredag.

Solsken här om dagen. Idag är det klass 1-varning.

Önskar er en fortsatt mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *