Rensa, som terapi

Hej på er 🙂

Igår kväll gick vi ut en stund på framsidan. Pappa skottade en ny snögrotta/tunnel som Viggo kröp i. Han var feberfri hela dagen igår och fick sova lång middag för att krya på sig. Det innebar att det blev en extra lång nattning på kvällen i stället.

Viggo vaknade vid 4 i morse och var vaken till närmare 5, sedan var det snart dags att kliva upp. Men han var pigg och glad att han fick åka snowracer till förskolan.

Min ork är som sagt minimal och det går upp och ner. Jag har tänkt ett bra tag att jag skulle behöva rensa och torka i badrummet uppe. Det var alldeles för länge sedan jag gick igenom mina saker där. Det har varit fyllt med krämer, smink osv som skulle ha slängts för flera år sedan. Jag vet att man mår bra av att rensa, när man orkar.

I dag kom jag knappt ur sängen. När jag väl var uppe och solen sken fick jag lust så jag började slänga massor av gamla produkter och torka hyllor. Det blev flera pauser och jag var så trött när grabbarna kom hem att jag skulle kunna ha somnat sittandes. Jag är otroligt nöjd 🙂 Jag är inte helt klar, men det viktigaste är gjort.

Något som kan kännas som ett berg blir en befrielse när det är gjort. Vi hade mammas hus och berg under ett år så prio har inte varit hemma, sedan var min ork slut. Jag gläds åt det jag har gjort och känner mig en aning lättare. I morgon får jag vila.

Viggo hade inte sovit middag på förskolan idag, det märktes på humöret när han kom hem. Han sa själv att han ville gå upp och sova. Jag läste en bok för honom, han drack en flaska välling sedan sov han 19,15. Annars brukar han somna efter 20 ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *