Vara med på bild

Hej på er 🙂

Gårdagen var väldigt lugn med tanke på att Viggo är sjuk. Jag gjorde i princip ingenting och kände mig lite piggare då. Idag är jag helt slut igen. Försöker peppa mig själv, men det är svårt när energinivån är så otroligt låg. När jag skulle natta honom på kvällen somnade han fortare än han brukar, det märks att han inte är kry ♥

Vid ca 12,30 idag somnade Viggo, han var trött och kom till ro fort då med. Nu får han sova middag tills han vaknar. Sömn är en bra medicin.

Viggo är inte lika sugen på att vara med på bild längre. Förut sa han ”Mamma ta kort på mig”, nu får jag be om det och oftast blir det inga bilder 😉 Tråkigt tycker jag som vill ha minnen och tycker om att fota. Vi gör en kalender med Viggo varje år till gammelfarmor som hon får i julklapp, då ska det vara 12 bilder att fylla den med.

Till Viggos farmor och sambo och Viggos farfar och fru gör vi en kalender tillsammans med Viggos kusiner, då blir det 6 bilder på Viggo i den. Vet att det inte går att tvinga fram, jag är glad när jag lyckas fånga honom på bild och han ger mig ett leende.

Skotta snö är kul, här med sin lilla plogbil. Bilder från i söndags, jag stod i dörren.

Hoppas ni har en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *