Provat skridskor

Hej på er 🙂

Viggo vaknade vid 5 i morse för att han var hungrig. Jag lyckades få honom att blunda till nästan 6, då gick han och väckte pappa och sa att han ville ha välling. När jag klev upp och åt frukost gick dom ut och skottade snö, det snöar fortfarande.

Igår tyckte pappa att Viggo skulle få prova skridskorna som han fick i julklapp. Det har inte blivit av tidigare, jag har inte orkat och givetvis ville jag inte missa första gången han skulle åka. Jag hade också tänkt på det och sa ja. Vi har en plan nära oss.

Ville fast jag var extremt trött, illamående och nästan skakig. Ungefär som i onsdags då jag ändå bestämde mig för att gå till min vän. Jag är glad att jag följde med, Viggo tyckte det var roligt. Pappa höll i honom när dom åkte. Han gillar inte att ramla och vill helst kunna på en gång precis som mamma 😉

Det var kallt och mina tår var som isbitar, jag gick hem tidigare. Viggo ville inte sluta, så dom var kvar en stund till. Jag vet inte vart mina skridskor är så jag gick runt på isen, det räckte gott för mig. När dom kom hem värmde vi oss med kaffe och semlor.

Idag blir det vila, jag är helt slut, men det var härligt att se Viggo igår ♥

Inte bara att hålla balansen och stå på skridskorna ♥

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Provat skridskor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *