Trött och sliten

Hej på er 🙂

Igår var hela familjen fredags-trött.

Det blev Maxmat i stället för pizza, min man ändrade sig. Efter maten kände jag att jag inte orkade gå ut, det gjorde inte han heller. Viggo frågade om det en gång, men roade sig med annat. Sedan blev han också trött. Jag la honom tidigare, men fick hålla på att natta över en timme, det var inte jätteskoj och jag ville inte somna själv 😉

På förmiddagen idag har Viggo och pappa skottat snö och varit till ICA och handlat semlor. Det blir andra gången vi ska äta semlor, det tycker jag är gott.

Om jag ska vara fåfäng, jag gillar inte min spegelbild ser trött och sliten ut. Det här med ögat har inte gjort det bättre. Jag skulle till frissan för någon månad sedan och göra slingor, men på grund av läkarbesök osv har det blivit inställt. Jag har inte bokat någon ny tid eftersom jag vill ha lite mer ork. Jag får väl tänka att det bara kan bli bättre.

Vi har inga planer för dagen. Efter Viggo har sovit middag ska vi nog ta oss ut en stund så jag också får friskluft. Sedan har vi gofika att se fram emot.

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *