Fredag

Hej på er 🙂

Vi gick ut på en promenad igår kväll, Viggo åkte snowracer. På slutet ville han inte åka längre utan tyckte att pappa skulle bära honom, han fick inte som han ville 😉 När vi hade kommit in och blivit varma tog han och pappa ett bad. Sedan nattade jag honom.

Mitt öga är fortfarande inte bra. Det svider och när jag läser med det högra ögat ser jag dubbelt och texten är svagare. Hoppas verkligen det blir bättre under helgen, annars måste jag ringa HC till veckan. Känns viktigt när det handlar om synen.

Jag önskar att vi får en betydligt bättre helg än förra, det kan inte vara så svårt. Ikväll har min man bestämt att vi ska äta hämtmat så det blir nog pizza.

Vackra tulpaner.

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *