Akuten

Hej på er 🙂

Jag hoppades att mitt öga skulle bli bättre efter en natt, så blev det inte.

Det var svårt att sova och ha ögat stängt. Jag har varit tvungen att öppna ögat massor av gånger och det har strömmat ut tårar. Det gör ont och jag ser knappt något. Dessutom är det högra ögat mitt dominanta öga, det jag använder mest enligt optikern.

Min man tittade på mig i morse och sa att det inte ser bättre ut. Därför skjutsade han och Viggo mig till akuten, sedan åkte dom hem för Viggo var rastlös. Efter jag blivit uppropad fick jag komma in på ett rum ganska fort. Tror dom glömde bort mig för efter en timme väntandes på läkaren kom sköterskan och knackade på ”Har han inte varit här än?”. Jag var frustrerad och väldigt kissnödig, jag blev visad vart toaletten var.

Läkaren droppade bedövning i ögat som sved, sedan gula droppar för att se om jag hade fått någon skada och det har jag. Allt som allt tog det nästan 3 timmar. Jag har fått antibiotika droppar, nu hoppas jag det vänder fort. Kom hem vid 15 vrålhungrig.

Helt slut, skulle kunna sätta mig och gråta. Men nu har jag gjort vad jag kan, det kan bara bli bättre. Önskar oss en bra vecka och revansch nästa helg ♥

Trevlig söndag till er.

2 svar på ”Akuten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *