Lika dagar

Hej på er 🙂

Mina dagar är rätt lika. Jag behöver egentid, vila, lugn och ro.

På morgonen kliver jag upp innan mina grabbar åker, hjälper till att få på Viggo kläder och vinkar hejdå. Sedan tar jag mig en kopp fil med blåbär, borstar tänderna och lägger mig och sover igen. Har börjat ställa klockan på 10,30 för att inte sova för länge och ställa till det på kvällen. Kliver upp, äter mer frukost och dricker kaffe.

Det blir inte mycket gjort, pysslar smått med det jag orkar. Gosar med katterna, tittar på TV och nu har jag börjat lyssna på musik eftersom det gör gott för mitt humör.

Jag har fortfarande rejält ont i vänster axel och nacken, är så spänd. Det blev ingen massage igår, min man somnade i soffan ♥

Snö i alla ära, men jag drömmer om sol, värme och sommar. Längtar efter att orka åka till min favoritblomsteraffär och handla blommor. Snart kommer mina kärlekar hem ♥

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *