Sjunga

Hej på er 🙂

I morse var det nästan 16 grader kallt, burr. Idag har jag rejält ont i huvudet, nacken och ryggen. Är som en väderpinne, det kröp sig på under kvällspromenaden igår.

Idag har jag lyssnat på musik och sjungit, något jag mår bra av och gjorde mycket förr. Jag sjunger sällan nu för tiden, min röst har inte orkat med att både prata i jobbet och sjunga på fritiden. Alla virus har gjort sitt och jag tror hormonerna stökat till det efter graviditeten. Sedan är det så klart svårare att få till sedan vi fick Viggo.

När vi bodde i våran 2:a satt jag ofta vid datorn i datarummet och sjöng. Det var innan min röst börjat bli för ansträngd. Att sjunga ut ordentligt låter ganska högt och det är något som tar för mycket uppmärksamhet från Viggo, vilket han inte gillar.

Passar på när jag är sjukskriven, ensam och bara behöver prata med min familj på em/kvällar. Jag har provat sjunga lite vid två tillfällen. Rösten är kanske inte vad den var och jag får vara försiktig. Det kändes bättre idag än det gjort på länge. Själavård ♥

Ikväll orkar jag inte gå ut, huvudet bankar alldeles för mycket. Sitter med värmefilten i stället, hoppas det släpper. Ska önska mig lite massage av min man.

Bilder från här om dagen när solen sken.

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *