Härligt med ljuset

Hej på er 🙂

Viggo somnade snabbare igår kväll, fast det blåste så det lät i hela huset.

I morse fick han åka pulka till förskolan, min man har jobbat hemifrån så dom kom iväg lite senare. Skönt när vi får mer tid tillsammans och att han slipper åka.

Härligt att solen visade sig idag igen och att dagarna blir ljusare, det gör gott för måendet. Får blunda för damm och katthår som syns extra tydligt i solskenet 😉 Jag gick ut på altanen en liten stund för att få solljus.

Viggo var nöjd att han fick åka pulka även hem 🙂 Min man och jag har städat övervåningen. Var ett tag sedan jag moppade golven, det har inte blivit av. Det går ganska fort, skönt att det är gjort. Sedan har vi tagit en kort promenad. Det var 10,6 grader kallt, bet i kinderna. Nu känner jag mig nöjd och det är guld värt ♥

Tulpanens dag, jag la ut bilder på tulpaner igår i stället 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *