Solsken först, nu blåsväder

Hej på er 🙂

Viggo hade svårt att somna igår kväll, till slut provade jag att lägga honom i våran säng. I morse hade han inte lust att kliva upp utan drog täcket över sig. Det var skönt att höra att lämningen gått smidigt och sedan i eftermiddag att han hade haft en bra dag ♥

Jag har svårt att ta mig ut medans det är ljust, min startsträcka är väldigt lång. Idag sken solen så jag bestämde mig för att ställa mig på altanen och få sol på näsan en stund. När jag var ute passade jag på att mata skatorna. Tur det för när mina grabbar kom hem sa min man att han inte ville gå ut något mer, det blåser iskallt.

Igår kväll tog vi en promenad. Innan vi har klätt oss och kommit ut mår jag inte bra. Flera gånger har gråten varit nära och ibland trycker det av ångest i bröstet. Försöker att inte fokusera på det, för när jag väl är ute mår jag bättre. Drygt med alla kläder. Sedan är inte Viggo alltid den lättaste att få med, ibland måste han övertalas.

Peppar mig själv och njuter av att komma in med friska kalla kinder. Känner mig nöjd när vi har varit ute. Gläds åt det jag orkar, även om jag givetvis vill orka mer.

Kvällen spenderar vi inomhus. Viggo har lekt en del och nu tittar han en stund på paddan. Min man var i alla fall iväg en sväng och handlade mat.

Tulpanerna på köksbordet har slagit ut så fint.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *