Pulka i julklapp

Hej på er 🙂

Igår på kvällen bytte min man tillbaka till lampor i alla rum utom köket. När Viggo sov tog han bort julgranen. Nu ska mattorna till köket tvättas så blir det byte där med. Han hade börjat längta efter vanlig inredning och belysning, skönt att han fixar.

Idag fick vi besök av både Viggos farmor och sambo och Viggos farfar och fru. Viggo har fått öppna julklappar, bland annat fick han en pulka. Jag känner mig helt slut men ska försöka följa med mina grabbar ut ikväll när Viggo ska prova nya pulkan.

Helst har jag inte saker inplanerade två dagar i rad, nu blev det så. Viggo träffade inte sin farfar med fru i jul eftersom jag var sjuk. Viggos farmor och sambo var i stan och shoppade idag och kom hit efteråt. Viggo har haft roligt, det känns bra 🙂

För min del handlar det inte om att jag inte vill göra saker eller träffas. Det handlar om brist på ork och att jag behöver mest tid bara med min familj. Det är en del av utmattningen och jag har nästan alltid haft ett stort behov av lugn och ro.

Just nu sitter Viggo och bygger lego med pappa ♥

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *