Besök

Hej på er 🙂

I natt smög ångesten sig på, jobbig känsla. Lyckades till slut somna när Viggo kom över till mig. Min man bytte sovplats för att han snarkade så det störde.

Jag har varit trött, men det är jag mestadels hela tiden. En vän som skulle ha hälsat på oss under julen kom äntligen på besök idag. Det har inte blivit av tidigare eftersom jag blev sjuk. Vi har suttit i soffan och pratat och ikväll åt hon tacos med oss.

När hon skulle gå hem klädde jag på mig och följde med en bit för att få friskluft. En kort stund är bättre än inget alls. Igår kom jag aldrig ut och på kvällen fick jag dåligt samvete. Försöker att inte vara för hård mot mig själv, jag gör så gott jag kan.

Viggo har badat och får vara uppe lite längre, han ligger i soffan under filten och tittar på ”Shrek”. Nattningen brukar ändå ta sin tid, sällan han somnar före 20.

I matsalen brukar Viggo parkera sin bil, nu kom den med på bild 😉 Solen tittade fram idag och Zim solade sig på bordet.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *