Upp och ner

Hej på er 🙂

Jag har lite blandade känslor inför att städa bort ljusstakar, stjärnor och julgranen. Det är fint nu när vi har snö. Att skaffa julgran i år var ett bra beslut, jag har trivts med den. Tror katterna kommer sakna den mest, dom brukar lägga sig i korgen den står i 😉

Samtidigt längtar jag efter vår, ljus och nya blommor. Som jag mår orkar jag inte ta mig iväg själv, men min man brukar köpa när han hittar blommor som jag gillar i mataffären. Han är och handlar och skulle köpa med sig mat hem. Får se vad det blir resten av kvällen. Jag mår sämre idag, skallen bankar och jag mår mer illa.

Viggo har precis druckit en flaska välling och tittar på ”Shrek”, favoriten just nu.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *