Vanlig måndag

Hej på er 🙂

Då var vardagen igång, en vanlig måndag första på över 3 veckor. Eller inte helt vanlig för mig som är sjukskriven. Pappa har jobbat och Viggo har varit på förskolan.

När vi skulle väcka Viggo i morse talade vi om att han skulle till förskolan, då sa han ”Alla barnen vill leka med mig”. Han var på strålande humör. När dom skulle åka gick det hur bra som helst för mig att klä på honom ytterkläderna. I vanliga fall brukar det oftast ta en stund. Han var glad och förväntansfull, så härligt att se 🙂 ♥

Viggos dag har varit bra, han har haft roligt. Det var nog mycket intryck för honom så han kom inte till ro när det var dags att sova middag, vilket visade sig ikväll. Först ville han gå och läsa bok och sova 17,15, vi sa att det var för tidigt. När jag nattade honom läste vi en stund först, sedan somnade han nästan på en gång vid 19,30.

Skönt att det blev mer kväll över för oss, dags att kika på någon serie nu.

Viggo valde fika till mamma, rosa givetvis 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.