Slut på ledigheten

Hej på er 🙂

Mina grabbar har varit lediga i 3 veckor, i morgon börjar jobb/förskola igen ♥

När det har varit ledigt så pass lång tid blir det liksom ”vardag”. Det kommer bli ovant för hela familjen när dom vanliga rutinerna rullar igång igen, förutom att jag är sjukskriven. Det har varit mysigt att ha dom hemma. Samtidigt kanske det ändå är bra att jag får vara själv om dagarna. Då kan jag skrutta runt hur jag vill i lugn och ro.

Före Viggo skulle sova middag åkte han och pappa och handlade. Dom åkte förbi kyrkan som vi gifte oss i 2017. Viggo sa ”Kommer du ihåg, där gifte vi oss”. Han var drygt 2 år då, han har minne som en elefant. Han brukar säga att VI gifte oss ♥

På eftermiddagen har vi varit ute på baksidan en stund. Det är så isigt och halt ute så vi var på altanen. Viggo gungade och skrattade gott, han var nöjd. Jag tyckte det var skönt med friskluft som har varit inne i helgen. Att vara på altanen är inte så krävande.

Bilder från januari förra året, nu längtar jag efter en färgglad bukett.

Hoppas ni har en skön söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *