Förlängd sjukskrivning

Hej på er 🙂

Idag har jag haft en dag som har tagit på krafterna.

Klockan 13,45 hade jag tid hos min husläkare. Jag tänkte att jag skulle ”belöna” mig själv med något efter läkarbesöket, därför valde jag att sminka mig för en gångs skull. Jag ville så gärna göra något, hälsa på någon, besöka en butik eller liknande.

Bara att göra mig klar gjorde att jag fick ta många pauser, jag orkade inte stå på benen. Att nästan konstant känna som att jag skulle gå runt med hög feber, rejält blodsockerfall, skakis och allmänt klen tär på mig. (För att försöka hitta liknelser.)

I väntrummet smög ångesten sig på. Jag hamnade mellan två andra som väntade på sina läkare. Som det är nu fixar jag knappt att vistas bland människor jag inte känner. Hade god lust att gå och knacka på hos läkaren och säga ”Släpp in mig”.

När jag skulle berätta att jag mår sämre idag än jag gjorde när vi sågs 30 november var tufft. Att beskriva hur kroppen reagerar i vissa situationer gjorde att jag var nära tårar. Han sa något som jag kan relatera till. ”Du måste tillåta dig själv att krascha klart först”. Jag har inte ens landat, kroppen släpper på stressen för minsta lilla. Min sjukskrivning är förlängd till den 3 mars, jag hoppas dessa två månader får mig på rätt väg.

Jag blir ledsen att jag knappt orkar göra saker jag vill och mår bra av, men jag är inte där än. Vill heller inte fastna i soffan/sängen, så lite vill jag ändå försöka göra. Inser att det kommer ta längre tid än jag hoppats, kunde inte ana att jag skulle må så här.

Det positiva är att svaret från röntgen visade att min förändring i lungorna är oförändrad. Då gör man inget mer och enligt läkaren behöver jag inte oroa mig för det.

Väl hemma när jag fått pusta ut bestämde vi oss för att vi skulle åka en stund till Viggos morfar och fru. Tror inte vi har träffat dom sedan Viggo fyllde år i maj. Vi drack kaffe och Viggo fick sin julklapp, han var nöjd och glad. Klockan tickade iväg så på vägen hem åkte vi till Viggos farmor, där vi fick mat. Som väntat somnade han i bilen hem ♥

Satte upp mammas gardinlängder i vardagsrummet igår ♥ Spets = slippa stryka.

God kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *