Balans

Hej på er 🙂

Igår på eftermiddagen gick vi ut på en kortare promenad. Viggo åkte snowracer, det är vad som gäller för honom just nu 🙂 Det var på ren vilja som jag tog mig ut för jag var så trött. Vi har våran goa Viggo att tänka på och jag vet att friskluft gör mig gott.

Det är ständigt en balansgång när kroppen skriker ”vila”. Vissa dagar är jag bara inne och så får det vara. Är glad att jag kommer ut mer än jag har gjort på länge.

Medans Viggo sov middag igår hann vi faktiskt se en film, ”The House with a Clock in Its Walls”, den var helt ok. Det är ytterst sällan vi lyckas ta oss igenom en hel film. Det blir mest att vi tittar på en serie på kvällen. Det gjorde vi också, tills Viggo vaknade.

I natt blåste det storm ute. Jag tycker det är läskigt, det ger lite skräckfilmskänsla. Därför hade jag svårt att slappna av när vi gick och la oss. Vi sov tillsammans hela familjen, min man snarkade inte på värsta viset tack och lov 😉

Viggo sover middag, så får vi se vad vi gör i eftermiddag. Det blir rätt lugnt.

Våran hall uppe. Bysten efter mamma får pryda chiffonjén.

Hoppas ni har en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *