God fortsättning

Hej på er 🙂

Hoppas ni mår bra så här på årets första dag.

Min vän kom hit vid 18-tiden igår. Vi åt god mat och umgicks. Hon var kvar till strax före 22, då skulle hon skjutsa sin dotter och hämta sin son. Hade jag varit piggare var tanken att hon och sonen skulle komma tillbaka, men jag var redan trött.

Viggo kom inte till ro när han skulle sova, så när hon åkte fick jag ta över nattningen. Kring 23 tiden somnade han äntligen och sov sig genom fyrverkerierna. Ändå klev han upp 6,50 i morse. Vi vet att vi inte kan räkna med sovmorgon fast han somnat sent.

Jag och min man var uppe till ca 00,30. Vi tyckte att det inte var någon mening att lägga oss medans det lät utomhus, så vi tittade lite på en serie och ut genom fönstret på fyrverkerierna. Trevligt för mig att han inte hade somnat 00 som han brukar göra 😉

Idag är jag väldigt trött. När jag gör något under flera timmar får jag som en ”baksmälla” dagen efter, orken räcker inte. Det är inte för att jag drack, blev endast ett glas vin till maten. Som för övrigt var jättegod, skagentoast, oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås. Blir mycket vila för mig, så gott det går med Viggo ♥

Min långa årsresumé som jag la ut igår har jag knåpat på under flera dagar. Skriva är ett sätt för mig att få ur mig saker, så har jag inte tidspress är det lite som terapi.

Kameran kom aldrig fram igår, så det får duga med lite mörka mobilbilder i stället.

God fortsättning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *