Gott Nytt År

Hej på er 🙂

Då var den här årets sista dag. Jag säger mer än gärna hejdå till 2018 som har varit det tuffaste året i mitt liv och välkomnar 2019 med öppna armar ♥ Det året ska bli bra ♥

Viggo och pappa gick ut 10,40. Jag sa att jag kanske skulle möta upp dom när jag hade ätit frukost. Ringde min man, han svarade han inte, mobilen hade åkt på ljudlös. Som jag mår krävs det en del för att jag ska ta mig ut på förmiddagen, så jag blev frustrerad. När dom äntligen kom hem klädde jag på mig och vi gick en sväng med sparken.

Jag ska göra ett tappert försök att krypa ur myskläderna och göra mig fin 😉 En vän till mig kommer hit ikväll. Då ska vi äta god middag, umgås och ha det bra.

Hoppas ni får ett gott slut och jag önskar er ett riktigt Gott Nytt År.

Några bilder från året som gått. Min som vanligt långa årsresumé kommer senare.

2 svar på ”Gott Nytt År

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *