Tre dagar kvar av året

Hej på er 🙂

Igår när Viggo hade somnat fortsatte vi titta på den nya serien ”Tell me a story”, den är rätt hemsk men spännande. Dom senaste två nätterna har Viggo kommit till mig vid 2-tiden. Jag har fortfarande svårt att komma till ro på kvällarna, det är som hjärnan trycker på ”PLAY” så drar det igång. Försöker slappna av och inte tänka, det är svårt.

Min kropp är inte ok, känner mig som en klen spagetti. Igår var jag ute drygt en halvtimme med mina grabbar. Idag orkar jag inte, dom gick ut för en stund sedan.

Två bilder från Annandagen då Viggos farmor och sambo var här 🙂 Viggo fick skridskor och har pratat om att få åka sedan dess. Jag vill väldigt gärna vara med första gången han ska prova, så jag hoppas på att återfå mer krafter snart.

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

EDIT, tröttmössa det är ju tre dagar kvar. Tänkte inte på nyårsafton 😉 Ändrat rubriken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *