Lite friskluft

Hej på er 🙂

När Viggo hade somnat igår kväll myste vi framför en ny serie som jag hittat. Jag åt popcorn och drack ”vispad” Cola. Jag har svårt att följa vad man bör äta efter kräksjukan, behöver äta det jag är sugen på och nu har det ju gått några dagar.

Hoppades att jag skulle återfått mer krafter idag, men jag är som förlamande trött. Det beror på utmattningen, en rejäl sväng av denna skit gjorde inte saken bättre. Försökte mig på en kopp kaffe, det smakade inte lika gott som vanligt men drack nästan upp det ändå. Min första sedan dagen före julafton, sedan blev magen smått sur.

När jag hade fått i mig lunch följde jag äntligen med mina grabbar ut en stund. Skönt med friskluft även om orken tryter. Fick höra Viggo skratta när han och pappa åkte snowracer utför backarna 🙂 Behöver göra saker för att inte deppa ihop. Är det något råd jag fått om utmattningssyndrom så är det ”Vila, ge det tid och gör roliga saker”.

Min man har städat övervåningen noga. Jag moppade golven för att det skulle kännas fräscht igen. Bra att ha det gjort till helgen och nyår. Egentligen orkade jag inte, men det går ganska snabbt där. Sedan blir jag frustrerad för min man får göra så mycket.

Snart dags för en sen middag, min man har provat ett nytt paj-recept ♥

Härligt att se solens strålar idag.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *