Snowracer

Hej på er 🙂

Jag sover dåligt och är ständigt trött, vet att jag ändå behöver göra saker. Efter jag hade lagt Viggo för att sova middag moppade jag golven nere, min man hade dammsugit där tidigare. Känns skönt att vi har det gjort till helgen och innan julafton.

Viggo var svårväckt efter middagsluren. När han hade piggat på sig gick vi på en promenad, han åkte snowracer. Jag har inte mycket ork och kände som jag skulle kunna lägga mig ner på backen. Min man sa att jag skulle sätta mig på snowracern med Viggo, det gjorde jag. Han fick sig ett träningspass och jag pustade ut 😉

Jag kan vara lite fjollig när det gäller fart och nerförsbackar. En backe då sprang pappa och drog oss. Sedan åkte jag mitt första åk med Viggo i favoritbacken där han och pappa brukar åka. Fort gick det, det kändes som vi skulle lätta från marken. Det gjorde mig gott, jag behöver friskluft. Väl inne har jag druckit en kopp kaffe.

Nu ska jag ta en dusch. Skulle kunna somna, hoppas jag piggar på mig så vi kan mysa.

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *