Trevlig kväll

Hej på er 🙂

Jag sover dåligt om nätterna. Sällan jag har somnat före midnatt, oftast senare.

Det blev en lugn förmiddag för min del. På eftermiddagen åkte jag till en god vän. Vi har en liten tradition att jag brukar åka dit någon dag före julafton. Hon bor i en etta och det är så mysigt där 🙂 Hon gör fint med rött och vitt varje jul. Vi har fikat och pratat.

När jag kom dit var jag upp i varv, det tar alltid på krafterna innan vi fått med familjen i bilen. Huvudvärken smög sig på. (Jag har inte körkort så min man skjutsar) Det tog en stund så började jag till slut slappna av mer. Skönt att prata ostört bara vi två.

Innan Viggo föddes hade jag inte så mycket till julkänsla, då var det extra viktigt med denna träff hemma hos henne. Sedan jag träffade min man blev det mysigare att fira jul och jag började pynta mer. Med Viggo förändrades allt, han är min sanna julglädje ♥

Ikväll var det jag som nattade Viggo och det tog sin tid, därav sent inlägg.

Hoppas ni har haft en trevlig kväll.

Bilder, hemma hos min vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.