Röntgen

Hej på er 🙂

Idag har jag varit på röntgen av mina lungor, förra gången var för ca 6 mån. sedan. Håller tummar och tår att förändringen är borta eller åtminstone oförändrad.

Att ta mig iväg, speciellt när jag har en viktig tid att passa tar energi. Min man och Viggo följde med och det är alltid lika spännande när vi ska få Viggo påklädd och klar. Det om något kan stressa mig, han har en förmåga att strula. Vi hann, kom dit 5 minuter innan min tid. Jag är glad att vi inte blev sena och att det gick snabbt och smidigt.

Väl hemma åt jag lunch. Sedan har vi varit ute på en kortare promenad, Viggo blev dragen på snowracern. Han fick åka några åk ut för backen en kort bit härifrån 🙂

Tror jag ska värma mig lite glögg, är fortfarande smått kall efter promenaden.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *