Gammelfarmor

Hej på er 🙂

Nu har mina grabbar julledigt, tur det för natten var inte rolig. Viggo kom över till oss, vi låg kvar alla tre. Min man snarkade och det slutade med att han la sig på soffan.

När Viggo kom över till oss gick jag på toa, samtidigt fyllde jag på hans tomma vattenflaska. Ett tag senare ville han ha vatten, men han hade glömt att jag redan fyllt på den och blev upprörd och sa att flaskan var tom. Försökte få honom att förstå att den var full. Han höll i den, men det gick inte in. Du känner väl att den är full frågade jag.

Han började i stället ropa (läs skrika) ”PAPPA”, till slut kom en jättesur, trött och less pappa upp till oss, satte flaskan i Viggos mun och sa med barsk ton ”Den är FULL”.

Även fast jag knappt sovit i natt bestämde vi oss för att åka till gammelfarmor i eftermiddag. Vi fikade och Viggo busade. Han hinner nästan bara komma dit så frågar han om han kan få en kaka. Det är bara hos henne han gör det ♥

På vägen hem åkte vi förbi mammas gamla hus, vi har ju saker kvar i uthuset där. Vi hämtade hennes kökslampa, jag har länge velat få hem den men har inte orkat åka dit. Jag behöver rengöra den noga, sedan ska den få sin plats i sovrummet.

Önskar oss god sömn i natt 😉

Hoppas ni haft en bra måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *