Tredje advent

Hej på er 🙂

I natt när Viggo ville komma över till oss låg vi kvar ett tag alla tre. När min man började snarka var det jag som gick och la mig i Viggos säng. Sov sådär ändå.

Tredje advent och snart är det jul. I år har jag/vi ganska lite fokus på julklappar, huvudsaken att Viggo får några av oss. Tanken är att min man ska köpa en åt sig själv från mig, då får han det han vill ha och jag fick beställa det jag önskade mig 😉

Idag har vi städat lite. På eftermiddagen kom Viggos farmor och hennes sambo, dom hade varit här i stan och shoppat. Viggo sov sen middag och hade precis vaknat när dom kom, han blev jätteglad. Det lektes, busades och vi fikade innan dom åkte hem.

Jag har lång startsträcka på dagarna. Behöver dra mig i sängen och sedan få lugn och ro. Får vi besök skruttar jag runt i myskläder ofixad. Så länge vi inte ska iväg på något speciellt orkar jag inte lägga tid på att göra mig i ordning. Får vara rädd om energin.

Planen är att mysa ner oss i soffan och titta på något när Viggo har somnat ♥ Nattningen tar oftast tid, så ikväll fick han vara uppe längre och ligger bredvid mig nu.

Ljusstaken jag så gärna ville ha förra året, men den tog slut. I år hann min man köpa en. Tycker den är fin och lagom där den står i köket.

Hoppas ni har haft en skön tredje advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *