Kallt ute

Hej på er 🙂

Idag är det kallt ute, burr. Jag som är som en väderpinne gillar inte kyla 😉 Det spelar ingen roll att jag har fleecebyxor och tjocktröja inne, jag fryser oftast ändå.

Tanken var att vi skulle få besök idag av Viggos farfar och fru, men hon blev krasslig. Vi utsätter oss helst inte för baciller när vi vet att någon är dålig, med tanke på att vi, speciellt jag blir så lätt sjuk. Vi får styra upp en träff en annan gång.

Jag är trött efter två dagar i rad med något inplanerat. Även om gårdagen också gav energi, jag tyckte det var trevligt med en lek-dejt 🙂 Annars får vi roa Viggo, nu hade han någon att leka med i stället. Stundvis sysselsätter han sig bra själv.

Känner mig nöjd med våran julgran, det var ett bra beslut att det var dags för en i år. Tidigare har Viggo varit för liten och vi har inte velat chansa med katterna. Än så länge står den fint. Vi kör på plastkulor, lika bra med två katter och en 3,5-åring.

Idag har min man passat på att frosta av frysen när det var kallt ute. Vi har tvättat en del och på eftermiddagen tog vi en kortare promenad så Viggo fick åka snowracer. Vi var rejält påklädda, men kinderna blev rosiga och kalla. Tog en stund att tina upp.

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *