Friskluft

Hej på er 🙂

Två nätter i rad har jag haft väldigt svårt att somna.

Jag var till och med upp en sväng i natt och hämtade mobilen, kikade lite på Instagram. Något jag inte brukar göra för jag tycker mobiler stör sömnen. När jag äntligen hade somnat vaknade Viggo så jag fick hämta över honom till mig. Pappa låg redan på soffan och snarkade. Ett tag hördes han ändå upp till mig 😉

Som jag mår måste jag vila och få återhämtning, därför kliver jag upp senare. Blir ovant i morgon, då ska vi upp och till förskolan och titta på Viggo som ska vara med i sitt första luciatåg 🙂 Jag hoppas jag fixar det utan att kroppen drar igång för mycket.

Känner mig som ett spöke just nu, så för att inte skrämma barn eller personal vill jag gärna få på mig smink vilket brukar ta sin lilla tid 😉 Det ska bli så roligt att se och höra dom sjunga, hoppas jag kan hålla mig från att gråta jag som är så lättrörd.

Idag har min man jobbat hemifrån. Han gick för att hämta Viggo på förskolan i eftermiddag. En stund senare klädde jag på mig och gick ut och gav fåglarna mat. Mötte dom när dom kom hem, så skottade Viggo och jag, han tycker det är roligt. Sedan gick vi till baksidan för Viggo ville ”klippa gräset” ♥ Det var skönt med friskluft.

Bilder från igår. När jag får välja blir det många katter, hjärtan och stjärnor.

Så goda pepparkakor, min man gjorde riktigt god deg.

Önskar er en fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *