Bakat pepparkakor

Hej på er 🙂

I natt sov jag knappt något. Hur jag än försökte fick jag inte ro, det kröp i mig.

Viggo var svårväckt i morse, han ville inte kliva upp. Pappa hämtade honom, dom gick ner så Viggo skulle få välling. Då lät det som en elefant som gick i trappen, upp kom han och kröp ner i sängen och la sig och höll om mig. Min gokille var trött han med ♥

Sedan jag blev sjukskriven för utmattningssyndrom är ”filtret” jag använder när jag skriver starkare. Jag skriver aldrig riktigt privata saker. Men nu är det så mycket i mina tankar och runt mitt mående som gör att jag inte kan och vill dela med mig.

Det syns inte alltid utanpå hur det känns inuti. Jag har höga stressnivåer, hela kroppen går igång när mina grabbar kommer hem. Det är såklart mysigt också. Viggo är inte den lättaste när det gäller vissa saker. Vi får tjata och det kan bli starka reaktioner som tar på krafterna. Så jag behöver tiden ensam. Sover/vilar, sedan vill jag bara vara.

När grabbarna kom hem idag har vi bakat pepparkakor 🙂 Jag var med en stund denna gång. För min del blev det givetvis mest katter, hjärtan och stjärnor.

Ett tag efter jag hade fyllt år kom det ett blombud, så vackra amaryllisar ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *