Andra advent

Hej på er 🙂

Jag lyckades inte somna igår för min man snarkade redan från början, annars kan han börja kring midnatt 😉 Han fick gå ner och lägga sig på soffan. Sedan vaknade jag av att Viggo ropade på mig ca 1,40, då gick jag och hämtade över honom till mig.

I natt har jag drömt om mamma. Jag satt i ett rum, tror det var ett väntrum. Jag såg henne skymta förbi i dörröppningen så jag ropade ”Mamma”, hon kom in till mig. Hon var rosig och rundare i ansiktet än hon var på slutet och hon hade guldfärg på hakan.

Jag frågade henne med skratt i rösten ”Men mamma vad har du på hakan?”. Hon svarade ”Jag glömde”, så tog hon fingret på guldklicken, smörjde det på läpparna och tog fram läppglans. Det var var på mode sa hon. Mamma älskade guld ♥

När livet känns tufft saknar jag henne extra mycket. Även fast det inte alltid var lätt att prata med henne. Det var en risk jag fick ta, ibland kunde det kännas bättre eller så blev det värre. Därför valde jag ofta att inget säga. Men mamma är alltid mamma ♥

Andra advent. Vi har fått en del gjort i lugn och ro. Vi städade övervåningen tillsammans. Min man gör en hel del, jag avslutade med att moppa golven. På eftermiddagen tog vi en kortare promenad. Det är inte lika lätt nu när det är snö och Viggo inte kan cykla. Han ville gå, men det slutade med att pappa fick bära honom.

Hoppas ni har haft en skön andra advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *