Hemmagjord pizza

Hej på er 🙂

Mot kvällen igår tog vi en kortare promenad som vi avslutade i lekparken. När Viggo hade somnat tittade vi på serier och jag drack hallon och lakrits glögg ♥

Det är lite varannan natt här just nu, Viggo hostade igen och vaknade 23,30. Jag hörde att han smög upp, men när han inte kom gick jag och tittade då stod han i hallen. Jag har sovit dåligt i natt och sov inte ut i morse heller, har inte varit i någon vidare form. Sedan blev inte dagen som vi hade trott och planerat, vilket jag är ledsen för.

Vi har försökt göra det bästa av dagen. Såg att det regnade ute, då hade vi redan lovat att Viggo skulle få gå ut och skotta snö. Hela familjen blev rejält blöta, men det var skönt med friskluft och Viggo var nöjd vilket är huvudsaken 🙂

Till middag blir det hemmagjord pizza, det doftar gott. Så ska vi mysa tillsammans ♥

”Lila rummet”. Jag älskar tiden med stjärnor och adventsljusstakar.

Fortsatt härlig lördag till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *