Tacos ikväll

Hej på er 🙂

I natt sov Viggo hela natten i sin säng igen, härligt att det händer oftare. Natten före hostade han så han vaknade, 23,45 kom han över till mig.

Jag glömde skriva det igår, Viggo var på ett strålande humör. Dom hade bakat pepparkakor på förskolan, han ville hem så fort pappa kom dit. Han var sugen på att smaska i sig sina pepparkakor 🙂 Blygheten som han kan ha en stund innan han blir varm i kläderna var som bortblåst. Han pratade direkt med min arbetskompis.

Idag har jag ringt HC, har väntat på att dom skulle höra av sig under veckan. Det står en del saker i läkarintyget som ska följas upp, eftersom jag avbokade tiden den 19/12 för att jag ska på röntgen samma dag, (senare än jag hade tid hos läkaren) så är jag orolig för när uppföljningen ska ske. Det blir jul och han är dessutom ledig då.

Det enda jag fick veta är att jag kommer få en tid före 6 januari då sjukskrivningen går ut. Stress och oro är det sista jag behöver, tar inte sådant jättebra för tillfället. Jag försöker tänka att allt löser sig, kan inte göra så mycket annat.

Ikväll blir det tacos med mina grabbar 🙂 Jag önskar oss en mysig kväll ♥

För ett tag sedan tittade jag på gamla bilder. Såg detta överkast och letade fram det. Det är vändbart och har ett annat mönster på andra sidan, när vi flyttade in här hade vi det över soffan, inte alls vackert tycker jag nu. Men såhär blev det fint på sängen 🙂

Hoppas ni får en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *