Besök

Hej på er 🙂

Jag har inte orkat skriva tidigare, glömde faktiskt bort det till och med.

Igår kom vi iväg på en kvällspromenad. Viggo valde att åka vagn. Han var trött och sa efter en stund att han frös, fast han satt och myste i åkpåsen. Då gick vi hem.

Det har varit två dagar som har tagit på krafterna fast jag har varit hemma. Går inte in på allt som händer i bloggen, dels för att det kan vara känsligt för mig och även av hänsyn till min familj. Vi befinner oss i ett läge där det är många tankar.

Jag har kämpat under väldigt lång tid. När jag är hemma och vet att jag inte ska iväg om dagarna är det som kroppen släpper ut en hel del av det jag hållit emot för att inte braka. Minsta lilla kan bli en stor grej. Jag har svårt att hålla balansen.

Idag har jag haft besök av en fin arbetskompis. Det var skönt att få prata och fika ♥

Filten, glögg, Ernst på TV och Ikoz som kom och gav mig lite katthealing ♥

Hoppas ni har haft en bra dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *