Pysselkille

Hej på er 🙂

Andra natten i rad som Viggo sov hela natten i sin säng ♥

Mindre skoj att han tyckte det var dags att starta dagen 4,35. Då låg han i sängen och ropade efter välling. Vi gjorde ett försök att han fick komma över till mig och pappa fixade välling som han fick dricka i sängen, men sovtåget hade redan gått.

I eftermiddag har vi städat nedervåningen tillsammans. Min man dammsuger ofta, idag har jag även moppat golven. Vi skulle städa noga innan mitt kalas, men så fick Viggo feber på fredagen och då var det till att prioritera när lördagen kom för att orka.

För mig är det viktigt med städning. Speciellt vi som har två katter och en 3,5-åring. Jag brukar säga ”Mitt hem är min borg”, mår jag inte bra och det dessutom virvlar tussar och kattsand överallt får jag halvt ett psykbryt 😉 Min man är lika och tur är väl det. När den ena inte har ork, blir det så klart ett tyngre lass för den andra att dra.

Mina grabbar har börjat baka pepparkakor, det doftar gott. Jag är glad för allt som pappa gör som höjer stämningen. Hem kom dom med en pepparkaksdräkt till Viggo. Han har själv bestämt att han ska vara pepparkaksgubbe i luciatåget ♥

Bilder från igår. Viggo tar av sig kläderna nästan på en gång han kommer hem. Pyssel och gurka som tilltugg 🙂 Igår fick vi många kärleksförklaringar, så go ♥

 

Önskar er en skön kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *