Trökväder

Hej på er 🙂

I natt har Viggo sovit hela natten i sin säng, han kom in till oss 5,50 i morse ♥

Han vaknade en sväng vid 22-tiden men somnade om fort. Jag och min man myste i soffan och tittade på en serie. Jag lyxade till det med popcorn och c-brus med mangosmak, har läst att c-brus inte är jättenyttigt, men unnar mig det ibland.

I morse på förskolan hade Viggo sagt ”Förlåt för att jag var dum”, för det han hade gjort igår. Det var skönt att höra av pappa och att allt verkar som vanligt nu.

Idag har jag vilat, duschat och tvättat håret innan mina grabbar kom hem. Det har regnat i flera dagar, det lockar mig inte utomhus. Börjar längta efter en promenad. Vet att man kan klä på sig, men just nu orkar jag inte med regn, grått och mörkt 😉

Önskar er en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *