Trippelbokat

Hej på er 🙂

I natt har jag hostat och legat på två kuddar. Vet att jag får sota för det men ville inte ta Cocillana. Klev upp efter 12,30, vaknade av att mobilen som låg ute i hallen ”durrade” till. Det var min man som skrev en sak jag måste fixa som rörde jobbet, bara jag läste det drog stressnivån igång. Det ordnade sig under dagen och det är bra.

Jag har bara vilat, har haft huvudvärk precis hela dagen. Klockan var så mycket när jag klev upp så jag åt lunch i stället för frukost. Sedan slötittade jag på TV med en kopp kaffe. Ikoz är troget vid min sida och låg en stund i mitt knä, skönt att jag har katterna.

Det är sällan jag bokar in något, men när jag gör det är det magiskt och krockar med annat. Den 19/12 skulle jag till frissan och göra slingor, fick tid hos husläkaren kl 10 för uppföljning och att prata om vad röntgen visade, så kom det en kallelse till röntgen den 19/12, fast senare på dagen. Idag har jag ringt HC och bokat av läkartiden, eftersom röntgen är senare. Sköterskan skulle höra med min läkare så jag får en ny tid.

När Viggo och min man kom hem idag blev det som ”cirkus” direkt. Viggo hade gjort en sak på förskolan som inte var rolig att höra. Sedan har han en period som tar en del på krafterna, speciellt när orken redan tryter 😉 Viggo har pysslat lite ikväll, han tycker det är roligt att använda stämplar som trycker ut motiv på papper, sedan klistra dom på ett annat papper. Han kom hem med en sådan teckning till mig idag, gullplutten ♥

Märks att huvudet inte riktigt är med, det tar lång tid att få till ett inlägg.

Önskar er en fortsatt fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *