Första advent

Hej på er 🙂

Tänk att det redan är första advent, jag hänger inte riktigt med.

Gårdagen var trevlig, jag är glad för dom som kom och firade mig. Med tanke på hur jag är som person och hur jag mår, så kan saker både ge och ta energi. Det är en balansgång. Jag behöver mycket lugn och ro, så gott det går med en 3,5-åring.

Jag hade precis gjort tårtan klar när min vän kom hit. Det var flera år sedan jag gjorde en egen, vi brukar köpa för att det är lämpligt. I år ville jag göra tårtan som mamma alltid gjorde, för att hedra henne och jag tycker den är så god. Jag är ingen fika-människa och kan lätt bli illamående av söta tårtor, men inte av denna 🙂

Idag har vi tagit det lugnt. Min man var och handlade medans jag la Viggo för att sova middag. Sedan har vi tagit en kort promenad på eftermiddagen, som vi avslutade i lekparken innan vi gick hem. Viggo och pappa håller på med middagen nu ♥

Första ljuset brinner.

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *