Utmattningssyndrom

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till min husläkare, ett besök jag var ganska nervös inför. Dels för att det var mycket att ta upp och sedan har jag inte vetat varken ut eller in.

Jag berättade om min hälsa, mående och en del av allt som har hänt det senaste året sedan mamma gick bort. Jag sa att jag inte visste hur jag skulle tänka eller bete mig. Att jag har försökt kämpa på för att orka lite till och lite till ändå.

Han lyssnade och sa sedan ”Du är en vuxen kvinna, du är myndig. Jag kan inte bestämma åt dig”. Nej men du kan råda mig sa jag. Han sjukskrev mig för utmattningssyndrom till 6 januari. Han sa att jag är otroligt stark och verkar envis. Jag har höga krav på mig själv. Jag har hållit ihop och kämpat längre än vad många orkar.

Det tar en stund att landa, fast jag vet att kroppen har försökt bromsa en längre tid. Jag har inte hittat ut ur denna spiral och ”sjuk” har blivit det nya ”frisk”. Vi ska träffas i mitten på december för uppföljning, efter att jag har varit och röntgat mina lungor.

Viggo har somnat på soffan, han har fått feber ikväll ♥ Måtte det vända fort ♥

Så här blev köket i år ♥

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *