Jag fyller år

Hej på er 🙂

Idag är det min födelsedag och Viggo och jag har varit hemma och myst ♥

Morgonen började med att jag fick dra mig en stund i sängen. Sedan kom mina grabbar med ett paket. Viggo sjöng ”Happy birthday” 🙂 Jag fick två kuddfodral och en takeaway mugg från Greengate som jag hade önskat mig, så fina.

Vi har pysslat och börjat få upp ljusstakar och stjärnor. Mest är jag trött vilket börjar kännas gammalt, jag somnade med Viggo när han sov middag. Hostan ger sig inte heller, inte blir jag galen för det. Ironin flödar nu, för det blir jag kanske snart 😉

Min man har jobbat hemifrån, han har suttit i ”lila rummet”. När han slutade gick han ner och trodde så klart att jag var där. Men då låg jag i sängen och sussade med Viggo. Jag hade inte tänkt somna från början och det tog mig ett tag att komma igång igen.

Önskar jag hade hälften av Viggos energi, honom är det full fart på. Han är som min goa svans och tycker det är roligt när jag fixar och vill gärna vara med. Jag har fått många fina kärleksförklaringar, kramar och pussar, min underbara kille ♥

Tänker lite extra på mamma och saknar henne ♥ ♥ ♥

Lånade bilder. Mina fina presenter 🙂

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *